Kiedy następuje automatyczna dezaktywacja KATZ?


Jeżeli użytkownik przez miesiąc nie loguje się na swoje konto, wówczas przechodzi ono w stan nieaktywny, a dodatkowo w widoku kontaktów przy tym użytkowniku nie widnieje ikonka KATZ. Po dwóch miesiącach bez logowania, konto zostaje dezaktywowane i należy raz jeszcze przejść proces rejestracji.